Praktische informatie

Landgoed Oranjewoud wordt verhuurd aan het bedrijfsleven en overheidsinstellingen, alles waarvoor een rustige, afgezonderde locatie wenselijk is.

Landgoed Oranjewoud is beschikbaar voor bedrijven die aan FB Oranjewoud zijn gerelateerd (of aan haar activiteiten) en overheidsinstellingen voor vergaderingen, presentaties, scholing, relatiebijeenkomsten of sollicitatiegesprekken. Kortom alles waarvoor een rustige, afgezonderde locatie wenselijk is. U kunt kiezen uit een aantal vergaderruimtes of combinaties daarvan. Alle zijn stijlvol ingericht, alsof de oorspronkelijke bewoners ieder moment thuis kunnen komen.

Op de begane grond bevinden zich de kleinere Heren- en Dameskamer. Daartussen een grote vestibule, met prachtig uitzicht op de tuin, die via de openslaande deuren en de bordes-treden bereikt kan worden. De vestibule kan middels schuifdeuren met de erachter gelegen Gele Zaal tot een grote ruimte worden omgevormd.

Boven bevindt zich, naast een aantal kleinere ruimtes, een grote vergaderzaal, voorzien van de diverse faciliteiten, waar met een gezelschap comfortabel vergaderd kan worden. In het achterste gedeelte van de zaal, met een prachtig uitzicht op het hertenkamp en Museum Belvedère staat een vleugel.

In onze locatie zijn de volgende faciliteiten ‘in huis’ beschikbaar:

  • LED-presentatiescherm met draadloze verbinding
  • Laptop
  • Flipovers
  • WiFi
  • Kopieer- en printservice
  • Personenlift

In overleg met u voorzien we uiteraard graag nog in andere faciliteiten.

Het landgoed is niet geopend voor particuliere bezoekers. Op de jaarlijkse Open Monumentendag – de 2e zaterdag van september – wordt het huis opengesteld, zodat het publiek van de schoonheid, rust en kunst van Landgoed Oranjewoud kan genieten.

Het is niet mogelijk om in Landgoed Oranjewoud te overnachten. Er is een prachtig alternatief in de buurt: Landgoed Lauswolt, dat ook tot de participaties van FB Oranjewoud behoort.

terug